Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Роботи юних бучанських художників презентували у Національній опереті

Виставка “Україна очима дітей” з малюнками юних бучанських художників розгорнулася в арт-фоє Національної оперети України.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що у столичному закладі культури відбулася презентація виставки робіт учнів відділення образотворчого мистецтва Бучанської дитячої школи мистецтв імені Левка Ревуцького.

Одна з експонованих робіт

Виставка триватиме  до 24 лютого.

“Вихованці школи вже не вперше беруть участь у різноманітних художніх виставках, аукціонах, стають призерами міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсів та фестивалів мистецтв. Також діти постійно передають свої малюнки з побажаннями ЗСУ, а на благодійному аукціоні в Лондоні у 2022 році на підтримку України малюнки учнів допомогли зібрати чималі кошти, що були використані для допомоги постраждалим дітям під час війни”, – йдеться у повідомленні.

Юні бучанські митці у Національній опереті

У Національній опереті України зауважують, що такі виставки – не лише про здобутки юні в образотворчому мистецтві.

“Дитячий малюнок – це чудова нагода нагадати, що до війни не можна звикнути та спокійно сприймати, стоячи осторонь”, – наголосили у Національній опереті України.

Під час відкриття виставки

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що чотири вчителі Київщини потрапили у фінал всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору