Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

До Бучі приїхали представники Нідерландського бюро сертифікації навичок водіння

До Бучі завітали представники Центрального Нідерландського бюро сертифікації навичок водіння.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу Бучанської міськради.

Зазначається, що компанія CBR забезпечує проведення іспитів для отримання права керування транспортними засобами. У межах свого візиту нідерландські делегати поділилися досвідом надання послуг та оцінили рівень розвитку української системи.

На чолі з начальником Головного сервісного центру МВС Миколою Рудиком, його заступником та керівниками інших сервісних центрів, зокрема Бучанського, іноземні гості відвідали Храм Святого Апостола Андрія Первозванного, де вшанували памʼять невинно вбитих цивільних жителів. Крім того, делегатам розповіли про жахи та злочини російської армії.

«Ми всі чули про страшні події, які відбувалися тут під час окупації. Але коли бачиш це на власні очі, коли відчуваєш цю атмосферу – ти розумієш, наскільки це жахливо. Ви неймовірно сильна нація. Ми підтримуємо вас у боротьбі за незалежність та віримо у вашу перемогу», – сказали гості міста.

Гості міста вшанували пам’ять невинно загиблих цивільних

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що в Ірпені стартує курс із вивчення штучного інтелекту.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору