Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Bucha Techno Garden: до розробки проєкту залучають студентів

У Бучі планують створити індустріальний парк Bucha Techno Garden, над проєктом якого працюватимуть студенти- архітектори.  

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Telegram-канал Бучанської міськради.

Зазначається, що до роботи над проєктом залучають понад двадцять майбутніх архітекторів.

Студенти беруться до роботи

“Представники Бучанської агенції регіонального розвитку презентували студентам і викладачам із Національного авіаційного університету загальну візію території Bucha Techno Garden з урахуванням експертних рекомендацій головного архітектора Бучанської громади Вадима Наумова. Вони ознайомилися з територією та матеріалами індустріального парку, які плануються для розбудови транспортно-логістичного, виробнично-складського, медичного, IT, науково-навчального та оздоровчо-рекреаційного кластерів”, – йдеться у повідомленні.

Уже відбулося обговорення  із керівником Бучанської агенції важливих питань щодо Bucha Techno Garden. Спільні рішення ляжуть в основу проектних  ідей.

Під час обговорення ідей

“Продовження співпраці передбачає воркшоп, де молодь розроблятиме просторові та програмні рішення щодо активації території індустріального парку BTG та формування комплексного та обґрунтованого бачення розвитку території наближеної до аеропорту «Антонов»”, – зауважують у міській раді.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що студенти Пенсильванського університету розробили план відновлення Бучі. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору