Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Ірпінська громада попрощалася із захисником Артемом Новачуком

Вісімнадцятирічного Героя Артема Новачука Ірпінська громада провела сьогодні в останню путь хвилиною мовчання та молитвою.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

“На площі біля міської ради зібралися сотні людей – рідні, побратими, друзі та ті, хто не знав Артема особисто, але хотів вклонитися своєму захисникові. Було багато спогадів про те, яким сильним і не по роках мужнім був Артем. Він завжди вселяв у людей спокій і знав, яким має бути його шлях. Саме тому, дочекавшись повноліття, одразу пішов до війська – служив у бригаді “Азов” Нацгвардії України”, – йдеться у повідомленні.

Побратими Артема розповідають, що його мрією було не лише  звільнення України від агресора, він хотів бачити її сильною.

Сум і біль – для всієї громади

“Веселий, врівноважений, мудрий – у нашого воїна мало бути щасливе світле майбутнє, якби не російські потвори. Твої побратими продовжать твою справу та обов’язково помстяться”, – зауважується у дописі міської ради.

Вічна пам’ять і шана Герою!

Щирі співчуття рідним і близьким!

Прощання з Героєм

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на фронті загинув 45-річний житель Ірпінської громади Сергій Мельник.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору