Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Представники ПА ОБСЄ відвідали Бучу

Бучу відвідали представники Спеціального комітету парламентської асамблеї ОБСЄ «Парламентська група підтримки України» на чолі з Президенткою ПА ОБСЄ Піа Каумою.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

«Я відчуваю неймовірний біль за українців, які пережили таке горе. Жахливо усвідомлювати, що всі ці події відбувалися тут насправді. Дякуємо, що розповідаєте про це всьому світові. Ми завжди будемо підтримувати вас. Слава Україні!», – наголосила Піа Каума після того, як гості відвідали Храм Святого Апостола Андрія Первозванного і дізналися про ті жахи, які пережила Буча під час російської окупації.

Представникам ПА ОБСЄ розповіли про злочини, скоєні  загарбниками, а також показали фотодокази – світлини страшних звірств, які відбувалися тут у лютому-березні 2022 року.

‘Іноземні гості також вшанували памʼять невинно вбитих біля інсталяції 501-му загиблому бучанцю”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у межах робочого візиту в Україну у Бучі побував Ієн Борг – новий керівник ОБСЄ.   

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору