Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Сімʼя з БІГ-регіону отримала нове житло за програмою “єВідновлення”

Родина з Блиставиці, будинок якої було зруйновано в перші дні окупації Київщини, отримала нове житло за програмою “єВідновлення”.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу Бучанської міської ради.

Зазначається, що під час окупації Бучанської громади, будинок пані Анни було зруйновано вщент: його обстріляли рашисти із гвинтокрила 25 березня. На щастя, тоді родина не постраждала, адже змогла евакуюватися. Про знищений будинок їм повідомили сусіди.

Тож родина пані Анни подала заявку по програмі єВідновлення та отримала сертифікат за зруйноване житло. Вони його успішно реалізували й придбали нову квартиру.

Кожен, чия оселя постраждала в ході бойових дій, може скористатися цією послугою. Детальну інструкцію порядку подачі заяв на отримання компенсації відновлення свого помешкання можна прочитати за посиланням.

Також інформацію можна отримати у Центрі надання адміністративних послуг за адресою: м. Буча, вул. Енергетиків, 12, за телефонами: 096-322-09-94, 04597-400-41, та у Вашому старостаті.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що вперше з 2007 року за бюджетні кошти в Макарові придбали квартиру для лікаря.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору