Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Краєзнавчий музей у Бородянці створить віртуальну екскурсію

Краєзнавчий музей Бородянки збирає відео- та фотоматеріали, що датуються часом окупації селища задля створення віртуальної екскурсії.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на допис у соцмережі.

«Краєзнавчий музей Бородянщини звертається до Вас з проханням надсилати відео та фото матеріали подій днів повномасштабного вторгнення та окупації нашої громади, для створення екскурсії Бородянкою в доповненій реальності та правдивого, більш реалістичного, наочного висвітлення трагедії нашого міста. Адже час йде дуже швидко, так само швидко, сподіваємось, наближається до нас наша перемога, а отже відбудована та оновлена Україна, Бородянка та багато інших міст і містечок це не таке далеке майбутнє, а цілком близька реальність», – йдеться у дописі.

Мета: зберегти та передати історію України майбутньому поколінню такою, якою вона є в дійсності вони вважають своїм першочерговим завданням.

«Без сумніву, використання сучасних технологій є величезним плюсом в цій справі. Матеріали надсилайте на електронну пошту: museumborodyanka@gmail.com», – зазначається у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Козинцях збирають російськомовні книги на макулатуру.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору