Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Ірпінський благодійний фонд надав гумдопомогу жителям Бородянки

Фонд “Незламні серця” з Ірпеня надав гуманітарну допомогу жителям Бородянки.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на допис Ірини Захарченко.

Зазначається, що представники фонду завітали до Бородянки та видали мешканцям громади віком від 60 років і більше продовольчі пайки у кількості 150 штук. У цих наборах пральний порошок, консерви, олія, засіб для миття посуду, крупи, макаронні вироби, чай, печиво та солодке.

«Раніше фонд “Незламні серця” спільно з De Leeuw Kyiv подарували нашій громаді автомобіль Renault Scenic на потреби КП “Благоустрій-Бородянка”. Щиро вдячна фонду “Незламні серця” за їх підтримку та відданість своїй справі, сподіваюсь на подальшу співпрацю», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, фонд було створено влітку 2022 року. Його заснували хлопці, родом із Бучі, Ірпеня та Києва: Руслан Легкий, Андрій Беднарський, Ілля Бахвалов, Вадим Ільченко, Олег Горбатенко, Андрій Усенко, Данііл Галеткін.

За весь період свого існування фонд “Незламні серця” передав понад 400 тонн гуманітарної допомоги в Київську, Херсонську, Донецьку, Луганську, Харківську, Чернігівську, Сумську області, включаючи харчові продукти.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що краєзнавчий музей у Бородянці створить віртуальну екскурсію. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору