Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Озерах знайшли хлопчика, який не вчиться у школі

Учора, 12 лютого, на «гарячу лінію» КП «Муніципальна варта» надійшов сигнал про те, що в темний час у селі Озера самотньо гуляє хлопчик.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Гостомельську СВА.

Отримавши звернення, інспектори “Муніципальної варти” оперативно виїхали та знайшли дитину. Під час розмови з хлопчиком 2011 року народження зʼясували, що його родина приїхала на Київщину з Олевського району Житомирщини.

Коли інспектори доставили хлопчика додому, вони побачили, що родина живе у недобудованому приватному будинку – саме там вони знайшли притулок.

“Сім’я проживає у Садовому Товаристві «Сади» без необхідних умов, а також дитина не навчається в закладі освіти. Цю інформацію передано відділу соціального захисту населення Гостомельської селищної військової адміністрації”, – йдеться у повідомленні.

Сподіваємось, що з хлопчиком і його родиною буде все добре. Тим часом Гостомельська СВА закликає  усіх , кому стане відомо про подібні ситуації на території громади,  звертатися  на «гарячу лінію» КП «Муніципальна варта» за телефоном: (096)184 4221.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що правоохоронці Київщини просять долучитися до збору інформації.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору