Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Волонтери Макарівщини доставили допомогу захисникам

Волонтери БФ «Підтримка військових Макарівщини» учора повернулися з чергової поїздки до земляків-захисників, які протистоять ворогу на східному напрямку. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Telegram-канал Макарівського селищного голови Вадима Токаря.

Зазначається, що волонтери проїхали 1600 кілометрів, відвідали воїнів-земляків у низці гарячих точок – це Лиман, Словʼянськ, Покровськ та інші міста, селища і села.

Вони доставили бійцям вантаж, який містить різноманітний асортимент необхідного на фронті. Зокрема, це генератори, зарядна станція Ecoflow, спальні мішки, рюкзаки, бензопили, лопати, тенти, троси, зимове взуття, майже близько 50 кг білизни й шкарпеток, рукавиці, маскувальні сітки грілки для ніг та окопні свічки. а також смаколики від жителів громади,

“Ми вдячні кожному, хто прийняв участь в приготуванні продуктів, виготовленні маскувальних сіток так окопних свічок! Окрема подяка другу України з Фінляндії Pekka Hiltunen, Нечаю Миколі Олександровичу та магазину «Будівельний дворик»”, – йдеться у повідомленні.

Також селищний голова розповів, що  вже планується наступна поїздка.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що для 15-го мобільного прикордонного загону «Сталевий Кордон» Бучанська громада передала пʼять «мавіків».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору