Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Комунальники з Ірпеня отримали новий екскаватор JCB

Комунальне підприємство “Ірпіньводоканал” отримало новий екскаватор-навантажувач JCB для ліквідацій аварійних ситуацій.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із покликанням на Ірпінську міську раду.

Це стало можливим завдяки реалізації проєкту Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) “Відновлення об’єктів теплопостачання, водопостачання та водовідведення у місті Ірпінь Київської області”

Зазначається, що новий екскаватор буде використовуватися для ремонтів мереж водопостачання та ліквідації аварійних ситуацій. Екскаватор — мобільний та маневрений, здатний працювати з проривами у важкодоступних місцях, що суттєво вплине на час виконання аварійно-відновлювальних робіт на мережах міста та дозволить збільшити обсяги планових перевірок водопровідних та каналізаційних мереж.

«Отримана техніка стане невід’ємною частиною розвитку, забезпечення стійкості підприємства та дозволить вирішити широкий спектр завдань, важливих, як для комунального підприємства, так і для мешканців Ірпінської міської територіальної громади», – сказав перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що в Ірпені презентували фільм “По той бік миру”.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору