Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Бізнес Київщини обговорив переваги екологічного маркування

Для представників бізнесу Київщини  відбувся семінар “Екологічне маркування та єдиний ринок ЄС”.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу КОВА.

Захід пройшов у онлайн форматі, його партнерами виступили Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України та ВГО “Жива планета”.

«Сьогодні все більше споживачів віддають перевагу товарам та послугам з поліпшеними характеристиками щодо їх впливу на довкілля та здоров’я людини. Одним з основних критеріїв такого вибору є екомаркування продукції яка пройшла екологічну сертифікацію. Розвиток виробництва екологічно сертифікованої продукції дозволить відновити Київщину за принципом Build Back Better and Greener що вплине на економічне зростання регіону», – сказала заступниця голови КОДА Леся Карнаух.

Під час семінару учасники також обговорили переваги і вимоги застосування екологічного маркування, поділилися набутим досвідом та історіями успіху, розглянули результати маркетингових досліджень, можливу технічну допомогу та інші форми фінансової підтримки українських виробників на шляху до зеленої трансформації.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що в Ірпені презентували фільм “По той бік миру”.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору