Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Бучанцю “Кенту” у службі допомагає психологія

З самого початку повномасштабного вторгнення рф в Україну житель Бучі Сергій Бобко віддано служить у лавах ЗСУ.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що позивний у Сергія Бобка – “Кент”.

Його родина жила у Бучі. Коли почалося велике вторгнення, Сергій вивіз сім’ю під Макарів. Однак у ті важкі часи безпечних місць на Бучанщині не було. Тож і рідним Сергія довелося зазнати окупаційного лиха.

А Сергій став на захист України.  Служити йому допомагає досвід роботи у ДСНС, де він мав звання капітана. Складна і небезпечна професія, та, звісно, на війні – інші реалії.

Сергій Бобко

“Згодом він розпочинає свою службу солдатом у лавах ЗСУ. За майже два роки «Кент» був командиром відділення та сержантом із матеріального забезпечення. Нині Сергій – молодший лейтенант, заступник командира роти 46-ої окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України”, – йдеться у повідомленні.

Звання молодшого лейтенанта передбачає і налагодження й підтримку стосунків із особовим складом. Тут ” Кенту” допомагає і його захоплення психологією.

«Вона навчила розрізняти брехню, маніпуляцію, хитрощі. Тут я маю широке поле й величезний матеріал для практики. Тож боремося й неодмінно поборемо!», – розповів “Кент”.

Бойові побратими

На бойових рубежах

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Бучанська громада відправила “швидку” для “Азова”.

Також Інформатор БІГ повідомляв, що захисники-ворзельці отримали генератор від земляків.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору