Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Милій і Бузовій триває відновлення житла

Як відбудовують житлові багатоповерхівки та школу –  проінспектували представники КОВА та ПРООН.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Telegram-канал Київської ОВА.

Зазначається, що Київщина продовжує відновлення пошкоджених російськими окупантами об’єктів, серед яких – житлові будинки, для відбудови яких кошти надано UNITED24.

Зокрема, у межах цієї програми наразі триває капремонт трьох багатоквартирних будинків у Милій та одного – в Бузовій.

Нещодавно відбулося виїзне обстеження перебігу будівельних робіт за участі першого заступника голови КОВА Миколи Бойка, представників ПРООН та підрядників.

Капремонт триває

Так, під час обстеження будинку по вулиці Комарова, 40Б/1 у Милі з’ясували, що нині тривають роботи з утеплення та оздоблення фасаду. Будівельники відновлюють квартири та місця загального користування.

У будинку по вулиці Спортивній демонтували пошкоджені конструкції, підсилили опорні стіни та перекриття, встановили вікна та двері. Будівельники завершують влаштування покрівлі, утеплення та опорядження фасаду. На часі – ремонт квартир.

“У Бузовій капітальний ремонт багатоквартирного будинку на вулиці Центральній на фінальному етапі. Тут вже завершили ремонт покрівлі та фасадні роботи, встановили вікна. Наразі тривають внутрішні роботи”,  – йдеться у повідомленні.

Під час перевірки

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Вишневому запрацювало нове укриття.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору