Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Як отримати безкоштовне житло у “Містечку Хансена”

У Софіївській Борщагівці розташований комплекс будинків, де переселенці можуть отримати помешкання у безкоштовну оренду.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на  УПСЗН Ірпінської міськради.

Зазначається, що комплекс індивідуальних та багатоквартирних житлових будинків «Містечко Хансена» на  Киїщині зведено у межах благодійної житлової програми для внутрішньо переміщених осіб від Американського благодійного фонду «До України з Любов’ю».

“Це житло, яке надається у безкоштовне користування до 5 років на території Софіївської Борщагівки, село Тарасівка (Боярська територіальна громада), також є: будинки для самотніх ВПО похилого віку у селі Колонщина (Макарівська ТГ) та в селі Любимівка”, – йдеться у повідомленні.

Тим, хто потребує такого житла,  потрібно заповнити анкету

Також Ірпінське УПСЗН звертає увагу на умови отримання житлв за цією благодійною програмою. А саме –  потрібно надати максимально повну інформацію щодо кожного члена родини та надати інформацію про дохід.

“Порядок заселення визначається Американським благодійним фондом «До України з Любов’ю»”, – зазначає Ірпінське УПСЗН.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що в Ірпені продовжується відновлення багатоповерхівки по вулиці Громадянській.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору