Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Роковини повномасштабного вторгнення: в Ірпені анонсували заходи до другої річниці

24 лютого, у другу річницю повномасштабного збройного вторгнення росії на територію України, Ірпінь планує виділити допомогу Збройним Силам України та вшанувати пам’ять Героїв.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із покликанням на допис ірпінського міського голови Олександра Маркушина.

«О 7:00, рівно як і два роки тому, ми зберемося на сесію Ірпінської міськради. Як і тоді, засідання буде коротким. Розглянемо єдине питання, яке може турбувати у цей день – виділення додаткової допомоги для наших військових», – йдеться у дописі.

О 9:00 в Ірпені буде оголошена хвилина мовчання. Всіх містян просять зупинитися та вшанувати пам’ять загиблих Героїв.

Об 11:00 заплановано збір на “Дорозі життя” – Романівському мосту, де з вдячністю згадають тих, хто допоміг врятуватись тисячам містян, хто боронив місто-герой Ірпінь, хто віддав життя за Україну.

«Друзі, ірпінці, навіть якщо ви зараз за кордоном, ви також можете підтримати спротив України та нагадати міжнародній спільноті про війну росії проти України. 24-25 лютого виходьте на мирні акції Stand With Ukraine, які пройдуть практично по всьому світу. Українці вийдуть на площі 400 міст (шукайте своє на карті за цим посиланням: https://standwithukraineworld.ukrainianworldcongress.org/ ) аби нагадати, у якому пеклі щоденно живе вся Україна після початку повномасштабного вторгнення рф. А також вкотре заявити – ми тримаємось, боремось та ніколи не здамося окупантам!», – звернувся мер міста.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Києві пропонують перейменувати вулицю на честь Героїв Ірпеня.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору