Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Бучі встановили пам’ятну дошку на честь Юрія Чабаха

На стіні Бучанського ліцею № 9 встановили меморіальну дошку в пам’ять про загиблого співробітника управління поліції Юрія Чабаха. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з посиланням на повідомлення поліції Київщини.

Зазначається, що правоохоронець загинув 5 березня 2022 року під час окупації Київщини ворогом.

“З перших днів російського вторгнення Юрій Чабах цілодобово був на службі. Навіть під час окупації Бучі поліцейський залишався з громадянами. 5-го березня зв’язок з ним обірвався. Тіло знайшли 10 квітня у братській могилі у Бучі. На ньому був поліцейський жетон. За отриманою інформацією, Юрія застрелив російський снайпер, коли він допомагав місцевим під час чергової евакуації”, – йдеться у повідомленні.

Меморіальна дошка на честь Юрія Чабаха

Бучанці пам’ятають Юрія Чабаха. Меморіальну дошку на його честь встановили на фасаді закладу освіти, у якому він навчався – це ліцей № 9,

“Віддати шану оперуповноваженому зібрались його рідні та близькі, поліцейські, представники Бучанської міської ради, освітяни, учні. Світла пам’ять про капітана Юрія Чабаха та вдячність за його подвиг назавжди залишаться у наших серцях”, – підкреслили у міськраді.

Бучанці пам’ятають Юрія Чабаха

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у селі Галайки встановлені меморіальні дошки загиблим військовим Дмитру Богданову та Олександру Королю, які були друзями та разом пішли на війну добровольцями.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору