Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Ірпінська Муніципальна варта провела тренінги з допомоги для працівників різних відомств

КП “Муніципальна варта” провела тренінги з домедичної допомоги для працівників Ірпінської міськради, комунальних служб та ДФТГ Ірпеня.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з покликанням на допис мера Ірпеня Олександра Маркушина. 

Зазначається, що професійні інструктори навчали учасників тренінгу алгоритму MARCH, за яким рятують життя у критичних ситуаціях до приїзду швидкої або евакуації. Було багато практики, яка рятує життя. 16-17 березня КП “Муніципальна варта” проведе безкоштовний дводенний тренінг з першої допомоги при надзвичайних ситуаціях для мешканців Ірпінської громади. Дати та час навчання:

  • 16 березня з 10:00 до 16:00,
  • 17 березня з 9:00 до 14:00.

Зареєструватися на тренінг можна за цією формою. Не нехтуйте можливістю пройти навчання по алгоритму “MARCH” з досвідченими інструкторами і бути завжди готовими надати домедичну допомогу і зберегти життя.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у рамках реалізації Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у Гостомельському ліцеї №1 створено сучасний клас безпеки.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору