Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Бучу відвідали іноземні представники Дорадчої групи експертів

Іноземні представники Дорадчої групи експертів завітали до Бучанської громади.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що разом із колишнім німецьким суддею та експертом у сфері протидії корупції й конституційного права доктором Тілманом Хоппе, гості побували у храмі Святого Апостола Андрія Первозванного.

Мета їхнього візиту – побачити на власні очі наслідки російської збройної агресії проти України. Тож гостям розповіли усе, що відбувалося тут під час окупації та показали фотосвідчення усіх жахів, які ворог тут чинив у лютому-березні 2022 року.

А біля інсталяції-меморіалу 501-му загиблому бучанцю делегати вшанували пам’ять невинно вбитих та висловили глибокі співчуття кожному, хто загинув від рук окупантів.

«Чути від місцевих мешканців про ці страшні події та побачити усе на власні очі – дуже важко. Ми активно допомагаємо Україні у боротьбі за свободу, але впевнилися у тому, що нашої підтримки має бути більше», –  наголосив представник Дорадчої групи експертів Томас Білл Гріффіт.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що дев’ять громад Київщини підписали Меморандуми про співпрацю з UNICEF.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору