Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Житель Київщини вбив товариша та сховав тіло у власному будинку

На Київщині чоловік вбив товариша та заховав тіло у власному будинку.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу поліції Київщини.

Фігурант скоїв вбивство ще перед початком повномасштабного вторгнення, у лютому 2022 року. Про зникнення 52-річного жителя Сквирської громади повідомила його племінниця.

Зʼясувалося, що чоловік вживав алкоголь зі своїм товаришем, який під час конфлікту забив його до смерті деревʼяним рубелем. Щоб приховати сліди злочину, зловмисник заховав тіло у своєму будинку. 

Коли оперативники встановили, що чоловік може бути причетний до вбивства, той почав переховуватись на території України. Однак його все ж затримали та повідомили про підозру за умисне вбивство.

Під час обшуку в помешканні у підозрюваного правоохоронці виявили тіло потерпілого, а також 170 набоїв, запали УЗРГМ та корпус від гранати РГД-5. У суді чоловіку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше Інформатор БІГ розповідав, що СБУ повідомила про підозру двом російським генералам, які командували авіаційними ударами по багатоповерхівках під час воєнних дій на Київщині.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору