Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Вокзальну площу в Бучі хочуть реконструювати за допомогою 3D-принтера

Новий автовокзал, зони для відпочинку – це увійшло до концепції реконструкції Вокзальної площі, яку презентували у Бучі.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з посиланням на Telegram-канал Бучанської міськради.

Зазначається, що нову концепцію розробили фахівці української студії дизайну та архітектури MAKHNO, і презентували керівництву міськради.

“Будівництво відбудеться на базі 3D принтера компанією 3D Technology UTU, яка займається створенням таких масштабних конструкцій”, – йдеться у повідомленні.

Розробники проєкту пропонують у межах реконструкції спорудити новий автовокзал, оновити зону з малими архітектурними формами і відпочинковими зонами.

«Це концепт на базі локацій та ввідних даних. Далі ми будемо масштабувати його на всю територію, щоб створити знаковий для Бучі проєкт», – зазначив партнер студії MAKHNO Олександр Димніч.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що за програмою відновлення роботи пошкоджених закладів освіти Кабмін виділить 178 млн грн субвенції на відновлення Ірпінської гімназії “Освіта”.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору