Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Гостомельські комунальники хочуть змінити тарифи

Управитель багатоквартирних будинків у Гостомелі та Горенці – КП УЖКГ «Гостомель» – планує скоригувати тариф на свої послуги.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Гостомельську СВА.

Зазначається, що КП УЖКГ «Гостомель» хоче наблизити тариф до економічно обґрунтованого для подальшої фінансової спроможності утримання житлового фонду.

“Комунальним підприємством було попередньо розраховано тариф на повний об’єм та склад послуги з управління багатоквартирних будинків індивідуально по кожному будинку. КП УЖКГ «Гостомель» доводить до відома, що розпочинається робота з ініціативними групами по обговоренню переліку складових послуги, їх обсягу, періодичності для приведення необхідного об’єму послуги до реальних потреб співвласників багатоквартирного будинку”, + йдеться у повідомленні.

Гостомельська СВА  просить мешканців будинків долучитися до обговорення розміру тарифу.

” У квітні 2024 року буде розроблений графік для загальних зборів співвласників багатоквартирного будинків для обговорення коригування тарифу з управління багатоквартирних будинків”, – зауважують у селищній військовій адміністрації.

КОРИСНИЙ КОНТАКТ.  «Гаряча лінія» КП УЖКГ «Гостомель»: 096-120-84-13.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що новий інструмент підтримки переселенців – субсидію на оренду житла – розробили у Мінсоцполітики.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору