Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Ворзельські аматори та столичні артисти присвятили концерт Геннадій Павлику

Народний аматорський ансамбль «Перевесло» з Ворзеля взяв участь у концерті пам’яті талановитого музиканта Геннадія Павлика.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що Геннадій Павлик був талановитим музикантом-віртуозом, артистом оркестру відомого національного творчого колективу. Також він був аранжувальником музичних творів. А ще – концертмейстером і художнім керівником ансамблю «Перевесло» з Ворзеля.

«П’ять років спільної праці з Геннадієм Васильовичем залишили світлий слід у пам’яті кожної з перевесловчанок. Пісня проходила крізь його серце і відлунювала у наших. Саме ця злагодженість була основою наших перемог на фестивалях і конкурсах», – згадує керівниця ансамблю Ольга Файнікова.

Геннадій Павлик. Фото з сайту Національного хору ім. Григорія Верьовки

“Народний аматорський ансамбль «Перевесло» став учасником концерту, що організував Національний заслужений академічний український народний хор імені Григорія Верьовки”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що бучанська художниця перемогла у національному відборі Міжнародного конкурсу проєктів екологічного спрямування “GENIUS Olympiad Ukraine”.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору