Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Поліція Київщини розшукує 53-річну Зінаїду Шелест

Поліція Київщини розшукує 53-річну Зінаїду Шелест із селища Калита, що на Броварщині.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу поліції Київщини.

19 березня, до поліції звернулася громадянка із повідомленням про зникнення її доньки, яка з 12 березня перестала виходити на зв’язок і відсутня за місцем проживання. На розшук жінки оперативно залучені підрозділи поліції Київщини. 

Прикмети розшукуваної: зріст — 168 сантиметрів, худорлявої тілобудови, волосся коричневого кольору, очі сірі. З особливих прикмет має шрам в області грудної клітини. Одягнена в пальто бежевого кольору, кофту-світшот темно-коричневого кольору, джинси сині, кросівки чорні. 

«Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження зниклої людини, просимо одразу повідомляти на спецлінію “102”, або до Броварського управління поліції Київщини за телефоном + 38 0 (97) 759 43 24», – йдеться у дописі.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що судитимуть військовослужбовця збройних сил рф, який під час окупації погрожував вбивством мешканцям БІГ-регіону.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору