Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У КОВА розповіли про заплановані покупки

Київська обласна військова адміністрація невдовзі планує здійснити закупівлі, які стосуватимуться процесу відновлення регіону.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу КОВА.

Зазначається, що йдеться про розроблення проєктної документації для реконструкції лікувального корпусу Іванківської центральної районної лікарні та лікувального корпусу №9 Київського обласного центру ментального здоров’я у Ворзелі.

Також оголосять торги на закупівлю обладнання для потреб військових та посилення оборони. Джерелом фінансування в усіх тендерних процедурах є обласний бюджет.

Закупівлі вимагають провести з максимальною прозорістю та підзвітністю перед громадськістю. На офіційному сайті працює розділ “Віджет публічних закупівель”. Він містить усю інформацію про закупівлі, які проводять структурні підрозділи адміністрації.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Фонд Делла Лоя Хансена та Київська ОВА розпочали розробку концепції створення на Київщині реабілітаційного госпіталю.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору