Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Благодійний концерт у Бучі зібрав аматорів з багатьох громад

Вечір української творчості “На посиденьках у Горислави” відбувся у Бучанському центрі культури та мистецтв.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що концерт став не лише творчим, а й благодійним заходом. На концерт “На посиденьках у Горислави” прибули творчі колективи Бучанської громади, а також гості – із Білоцерківщини та Вінницької області.

«Ми намагаємося згуртуватися у важкі часи та дати дорогу аматорським колективам. Таким чином, надаємо творчим людям підтримку та розповідаємо про них у нашій громаді», – розповіла артистка і керівниця колективу “Горислава” Ганна Мудра.

Чудовий виступ

Також кожен бажаючий міг зробити донат для підтримки наших захисників.

“Гості отримали неймовірні враження від концерту та поринули у чарівну атмосферу. На творчому вечорі вдалося зібрати 9 тисяч 600 гривень для наших ЗСУ”, – йдеться у повідомленні.

Небайдужі глядачі

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Ганна Мудра – корінна бучанка, яка підкорює сцени, серця слухачів та чий голос впізнають не тільки в рідному місті, але й у різних кінцях України. Її дітище, гордість та радість – творчий колектив «Горислава», завдяки якому, власне її знають. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору