Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Молодіжний коворкінг-простір відкрився в Макарові

26 березня у Макарові пройшло відкриття Макарівського молодіжного коворкінг-простору, який знаходиться в приміщенні Центру творчості дітей та юнацтва імені Данила Туптала.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на допис голови Макарова Вадима Токаря.

Зазначається, що сучасний молодіжний простір стане осередком для народження нових ідей, навчання і дозвілля молоді та підлітків, цікавих зустрічей та комунікацій. Створення такого простору стало можливим завдяки співпраці Макарівської селищної ради з Дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine, громадської організації “YouthUp” за підтримки Німецького банку розвитку KfW та громадської спілки “Всеукраїнська фундація “Шлях нескорених” за рахунок грантової підтримки в межах програми “ТРИМАЙ”.

Нове приміщення дасть молоді широкі можливості планувати заходи та впроваджувати ідеї, брати участь у тренінгах, семінарах, майстер – класах з арт-терапії, проводити та реалізовувати інші молодіжні ініціативи. Вже на найближчий час заплановано перші заходи: тренінги з кібербезпеки та профорієнтації; зустрічі з військовослужбовцями, ветеранами та волонтерами; майстер-клас з арт-терапії.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 30 березня у Бучанській громаді відбудеться безкоштовний тренінг з домедичної допомоги.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору