Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Учні Бучанського ліцею №5 отримали перші обіди від Фабрики-кухні

З сьогоднішнього дня до закладів освіти, які забезпечує обідами Фабрика-кухня, додався Бучанський ліцей №5.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що школярі отримали на обід  збалансовані страви. Зокрема, сьогодні кухарі Фабрики-кухні “ГотуЇмо” запропонували дітям сочевичний суп-пюре, гречану кашу з чебрецем, рибні котлети, салат з капустою та морквою, бутерброд з сиром та яблуко.

“Діти зізнаються – таким обідом вони цілком задоволені: їжа різноманітна і смачна. Нині Фабрика-кухня готується поставляти харчування і до інших навчальних закладів Бучанської громади, тож незабаром усі школярі зможуть спробувати нове меню”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що перша в Україні фабрика-кухня “ГотуЇмо” у Бучі почала доставляти харчування у три школи.

Також Інформатор БІГ повідомляв, що на фабриці-кухні “ГотуЇмо” в Бучі за участі ініціаторки реформи шкільного харчування Олени Зеленської та міжнародних партнерів провели велику зустріч, де обговорили реформу шкільного харчування.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору