Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Сучасні натяжні стелі в Ірпені

Ірпінь – досить молоде місто поблизу Києва, що сьогодні продовжує активно зростати та розвиватися. Родини, що мешкають тут уже не один рік або лише мріють придбати житло у цьому затишному, зеленому оазисі, мають всі можливості облаштувати інтер’єр будинку або квартири відповідно до сучасних трендів.

А про найкращі натяжні стелі в Ірпені подбає компанія Nova Stelya, добре відома киянам та мешканцям області, як один із лідерів у своїй сфері. 

Натяжні стелі: практично, естетично, престижно.

Натяжна стеля – це легка, та водночас, надзвичайно міцна конструкція, що складається з двох основних елементів: пластикового каркасу-рами та полотна зі спеціальної тканини або ПВХ-плівки.

Натяжні стелі останнім часом набули неймовірної популярності. Ось лише декілька найважливіших переваг цих конструкцій, про які варто дізнатись:

 

  • Ідеально гладенька стеля – без жодних слідів від щітки або валику, несподіваних тріщин. Стеля, що залишатиметься такою до 20 років!
  • Відмінна можливість приховати не дуже ідеальну стелю приміщення, а до того ж –  електричні дроти, труби вентиляції та інші технічні комунікації.
  • Швидкий та «чистий» монтаж – вам не доведеться тривалий час дихати пилом та відмивати підлогу від плям фарби або клею. Навіть багаторівневі конструкції зі складною схемою підсвічування монтують за день-два. А для монтажу модних лаконічних стель достатньо декількох годин. 


Глянець, сатин або фотодрук?

Одна з найбільших переваг натяжних стель – їхня універсальність. Існує досить обмежена кількість об’єктивних причин, що можуть перешкоджати їх використанню для певного приміщення. Адже сьогодні на ринку представлена величезна кількість якісних та безпечних матеріалів з абсолютно різною фактурою – від блискучого глянцю до вишуканого сатину, з фотодруком, імітацією шкіри або велюру, з плівки або спеціальної тканини, стійкої до перепадів температур. Отже, обираючи натяжні стелі, ви маєте можливість втілити ваші найсміливіші мрії в оформленні інтер’єру.

Де замовити натяжні стелі в Ірпені?

Звісно, для отримання найкращого результату, варто доручити справу кращим фахівцям, що мають неабиякий досвід та необхідні технічні можливості. Компанія Nova Stelya з багаторічним досвідом роботи, пропонує широкий асортимент матеріалів та конструкцій за демократичною ціною. 

 

Нагору