Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бородянському психоневрологічному інтернаті воду грітиме теплонасос

У Бородянському психоневрологічному інтернаті встановлено тепловий насос, завдяки якому істотно економитимуть енергоресурси. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на повідомлення в.о. Бородянського міського голови Ірину Захарченко.

Зазначається, що вже завершились  роботи з встановлення теплового насоса “повітря-вода”, який працюватиме на забезпечення  гарячого водопостачання Бородянського психоневрологічного інтернату з геріатричним відділенням.

Завдяки встановленню нового обладнання уже не треба буде нагрівати воду дровами, як це було досі. Тож тут ідеться і про енергетичну, і про екологічну складові.

“Цей тепловий насос встановлено у межах проєкту «Відновлення об’єктів теплопостачання водопостачання та водовідведення на території Бородянської селищної ради»,”, – йдеться у повідомленні.

ДОВІДКА. Тепловий насос – це інноваційне обладнання, що використовує енергію з навколишнього середовища (повітря) для нагріву води. Завдяки цьому економляться енергоресурси та зменшується негативний вплив на навколишнє природне середовище.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бучі в мікрорайоні Тарасівська встановили нову модульну станцію очищення води.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору