Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

У КОВА провели тренінг для журналістів

У Київській ОВА відбувся другий тренінг для працівників медіа та комунікаційних підрозділів громад.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу КОВА.

Зазначається, що Київська ОВА спільно із регіональним координатором Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?” продовжує цикл тренінгів. 10 квітня був організований тренінг “Як медіа працювати з темою психічного здоров‘я». Навчання провела журналістка, комунікаційна менеджерка проєкту “Психічне здоров‘я для України (MH4U)” Маргарита Тулуп.

Учасники обговорили алгоритми пошуку тем, джерел та експертів для комунікацій, важливі базові правила та практичні прийоми роботи під час інтерв’ю з людьми, які пережили травматичні події. Також йшлося про використання термінології при висвітленні чутливих теми. 

Під час заходу регіональний координатор Всеукраїнської програми ментального здоров’я «”Ти як?” Юлія Казакова презентувала програму, ініційовану першою леді Оленою Зеленською, та розповіла про її заходи на національному, обласному та територіальних рівнях.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Макарові відновлюють заклади освіти.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору