Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Голова КОВА взяв участь у конгресі місцевих та регіональних влад

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України, який відбувся у Чернівцях.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу КОВА.

Зазначається, що на заході під головуванням Президента України Володимира Зеленського взяли участь: Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук в онлайн режимі, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, члени уряду, голови обласних адміністрацій та громад,  дипломатичні представники держав-сусідок і партнерів України, президент Світового конгресу українців Павло Ґрод. Президентка Бундесрату Федеративної Республіки Німеччина Мануела Швезіг звернулася до учасників у відеоформаті.

«Підтримка військових, підвищення безпеки та ефективна захист територій – головні завдання, які є пріоритетом для шкірного регіону та громади. Попри різні потреби всі мають працювати на єдину мету – перемогу України. Про це говорили сьогодні під час Конгресу регіональних та місцевих влад при Президентові України», – наголосив Руслан Кравченко.

Понад 160 учасників Конгресу офлайн та понад 1500 онлайн обговорили всі виклики, які стоять сьогодні перед Україною та шляхи їх вирішення. Зокрема питання безпеки, економічного розвитку, ситуацію в енергетиці, євроінтеграційні процеси. Також обговорили підтримку українського виробника.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що громади Київщини можуть долучитися до благодійної акції “Подаруй світло Харкову”.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору