Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У БІГ-регіоні працюватиме Центр надання соціальних послуг з формування життєстійкості

У Бучі впроваджують перший на Київщині комплексний Центр надання соціальних послуг з формування життєстійкості.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу Бучанської міськради.

Зазначається, що кожен охочий зможе отримати першу психологічну допомогу, скерування до потрібних служб та організацій для вирішення проблемних питань, а також відвідати групові заняття з психосоціальної підтримки та групи взаємопідтримки. 

Запровадження такої комплексної послуги дасть змогу родинам та особам, які належать до вразливих груп населення або перебувають у складних життєвих обставинах, покращити свій психоемоційний стан, соціалізуватися та успішно самореалізуватися.

Бучанський центр соціальних послуг та психологічної допомоги працюватиме за адресою: м. Буча, вул. Енергетиків, 19. Комплексна соціальна послуга з формування життєстійкості діє у межах проєкту “Центр Життєстійкості” за підтримки Міністерства соціальної політики України та Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?”.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що з початку 2024 року 2,2 тисяч внутрішньо переміщених громадян скористалися послугами Служби зайнятості Київщини.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору