Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Ремонт укриття: Білогородську громаду ошукали на понад 250 тисяч

Два керівники приватних компаній ошукали Білогородську громаду: один “хімічив”, інший закривав на це очі.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київщини.

Зазначається, що поліцейські викрили і того, хто привласнював кошти, призначені для ремонту укриття – а це чверть мільйона гривень і того, хто сприяв цьому. Правоохоронці скерували матеріали до суду.

“Один із чоловіків підписав з комунальним підприємством документи на ремонт укриття, отримав попередню оплату, а роботу виконав лише частково. Другий зловмисник, знаючи про скоєне спільником, підписав відповідні документи про виконаний акт робіт”, – йдеться у повідомленні

Один із фігурантів  керував компанією, що здійснювала технічний нагляд за роботами. Поліцейські наголошують, що він  особисто підписав акти, знаючи, що до офіційних документів були внесені завідомо неправдиві відомості із завищеними обсягами будівельних робіт, використаних матеріалів та понесених підрядником витрат.

“Слідчі скерували справу до суду відносно фігуранта (ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 ККУ). Чоловікові загрожує до 8 років за ґратами. У серпні 2023 року матеріали скеровані до суду щодо підрядника який здійснював ремонт”, – кажуть поліцейські.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що працівники ДБР завершили розслідування кримінального провадження щодо начальника фінансово-економічної служби однієї з військових частин Київщини, який перерахував на рахунок своєї дружини 20 млн грн.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору