Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Смертельна аварія на автодорозі Іванків-Радомишль

Сьогодні, 22 квітня, сталася ДТП з двома загиблими та сімома постраждалими у сусідньому  Вишгородському районі.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київщини.

Зазначається, що на автодорозі Іванків-Радомишль мікроавтобус  зʼїхав прірву. Поліцейські встановили, що внаслідок аварії дві особи загинуло. Також сім потерпілих отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

“Прибувши на місце події правоохоронці попередньо встановили, що водій автомобіля «Volkswagen» рухаючись на автодорозі між населеними пунктами с. Олива та с. Старовичі Вишгородського району не дотримавшись безпечної швидкості та не врахувавши дорожньої обстановки допустив зʼїзд у прірву” – йдеться у повідомленні.

Після встановлення усіх обставин аварії правоохоронці нададуть правову кваліфікацію ситуації. А поки що на місці події  працююиь слідчі поліції Київщини, співробітники групи реагування патрульної поліції, рятувальники та медики.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 342 дорожньо-траспортні пригоди з потерпілими трапилися на Київщині з початку 2024 року.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору