Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Великодні богослужіння і комендантська година: що відомо

Комендантська година на Київщині у Великодню ніч – із суботи 4 травня на неділю 5 травня – діятиме без змін, з 00:00 до 5:00.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Київську ОВА.

Про те, що проведення Великодніх богослужінь має бути максимально безпечним для всіх жителів Київщини, йшлося під час наради начальника Київської ОВА Руслана Кравченка з представниками Ради Церков, інших релігійних організацій, Державної служби України з етнополітики та свободи совісті, Національної поліції, ДСНС, СБУ Київської області.

«Попри складну безпекову ситуацію маємо зробити все, щоб для кожного мешканця Київщини свято було мирним та спокійним. Загроза нових атак росіян значна. Тому всі богослужіння мають бути максимально безпечними», – зазначив Руслан Кравченко.

Тож  комендантська година в Київській області діятиме, як і в інші дні,  відтак, залишається заборона  на пересування вулицями з 00:00 до 5:00. Щодо богослужінь – їх рекомендується транслювати в онлайн-режимі.

«Просимо вжити всіх заходів, щоб уникнути значного скупчення людей в одному місці. В разі тривоги оперативно просити людей пройти до найближчого укриття», – підкреслив начальник КОВА.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у відділі поліції №2 (м. Ірпінь) Бучанського райуправління поліції Київщини запрацювала автоматизована система відеофіксації “Custody Records”.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору