Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі відбувся “Біг заради гармонії та миру”

У Бучі відбулася 25-та щорічна масштабна спортивна акція “Біг заради гармонії та миру”.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу Бучанської міської ради.

Зазначається, що бігли естафету більше 50 спортсменів. До забігу долучилися 250 учнів та вихованців закладів освіти Бучі, а також Бучанської школи “Фінікс карате-до”.

Маршрут естафети пролягав від Бучанського ліцею №3, до площі Шевченка, Бучанського ліцею №9, дитячого садочку “Козачок”, Гостомельської початкової школи №1, Гостомельської адміністрації та Гостомельського ліцею №1. 

Спортсмени подолали майже 15 кілометрів з палаючим факелом у руках – символом єднання. Вони відчули неймовірні емоції та атмосферу єднання. 

«Для нас це велика честь долучитися до такого масштабного заходу. Попри всі випробування, українці продовжують нести у світ ідеї єднання та добра. Цей забіг – потужний меседж миру від бучанців», – наголосили організатори.

Біг заради миру у БІГ-регіоні

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Ірпінь взяв участь у щорічній міжнародній факельній естафеті “Всесвітній біг миру заради гармонії”.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору