Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Між Мироцьким та Блиставицею знайшли стихійний смітник

Співробітники Бучанської міськради спільно з прокурорами громади виявили стихійне сміттєзвалище між селами Мироцьке та Блиставиця.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що “знахідку” на узбіччі дороги було виявлено під час двомісячника з санітарного прибирання території громади.

А далі за справу взялися працівники комунальних служб – вони оперативно ліквідували незаконне звалище.

І це не перший стихійний смітник, адже, як зауважують у міськраді, у Бучанській громаді продовжують виявляти та ліквідувувати стихійні сміттєзвалища.

“Закликаємо громадян дотримуватись законодавства про поводження з відходами. А саме – не створювати стихійних сміттєзвалищ, а укладати офіційні договори на вивезення сміття зі спеціалізованими компаніями. За порушення правил поводження з відходами – можуть притягнути до адміністративної відповідальності у вигляді штрафів”, – йдеться у повідомленні.

Ліквідація незаконних звалищ відходів нині триває у всьому БІГ-регіоні.

Зокрема, раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Горенці спеціалісти КП УЖКГ «Гостомель» розчистиди стихійне сміттєзвалище.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору