Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Прикордонники затримали жителя Київщини, який пішки йшов до Польщі

Співробітники Волинської прикордонної служби, неподалік українсько-польського кордону, зупинили жителя Київщини, який намагався нелегально дістатися до Польщі.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу “Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західного кордону”.

Зазначається, що прикордонники відділу “Амбукова”, отримавши інформацію про переміщення невідомої особи у напрямку державного кордону, розпочали пошуки ймовірного порушника. За допомогою безпілотника його відстежили та затримали за кількасот метрів від кордону. 

Зловмисником виявився 26-річний мешканець Київської області. Чоловік готувався до незаконної “подорожі” Західним Бугом, про що свідчать речі, упаковані у поліетиленові пакети, які були в його рюкзаку Крім того, він схопився за мотузку та плоскогубці, щоб подолати інженерні огорожі.

Затриманого доставлено до прикордонного підрозділу для підготовки адміністративних документів за статтею 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення “Незаконний перетин або спроба незаконного перетину державного кордону України”. Суд прийме рішення у справі.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщини виявили наркоділків.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору