Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

ДЮСШ “Борщагівець” отримала новий спортивний інвентар

Сьогодні, 11 травня, відзначив  третю річницю молодий спортивний заклад –   Комунальний заклад ДЮСШ «Борщагівець» Борщагівської сільської ради.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Telegram-канал Бучанської районої державної (військової) адміністрації.

Зазначається, що очільник Бучанської РВА Данило Мавлянов, привітавши колектив ДЮСШ з річницею, подарував секціям баскетболу та волейболу школи спортивний інвентар. Були й сюрпризи у відповідь – за особистий внесок у розвиток дитячо-юнацького спорту почесні гості свята отримали відзнаки від ДЮСШ.

А юні вихованці спортивні школи разом із своїми тренерами продемонстрували майстерність та вміння в різних видах спорту.

“Дружні змагання з біатлону, гандболу, боротьби самбо і дзюдо, футболу, баскетболу, джиу-джицу та волейболу перетворилися на справжнє свято для всіх присутніх. Ця третя річниця є не лише свідченням про успішну роботу спортивного закладу, але й важливим кроком у розвитку спортивної культури та підтримки молодіжного спорту в нашому районі”, – йдеться у повідомленні.

Дружні змагання

Розмаїття дитячо-юнацького спорту

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що відкрили відремонтовану велосипедну базу Ірпінської ДЮСШ.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору