Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Київщині запустили бізнесову онлайн-платформу

Київська ОВА під час другого Міжнародного Саміту міст і регіонів КОВА оголосила про офіційний старт важливого  проєкту.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з посиланням на Київську ОВА.

Як поінформував під час брифінгу начальник КОВА Руслан Кравченко, на Київщині 90% підприємців вже відновили  роботу свого бізнесу, пошкодженого російським вторгненням. А 76% підприємств області уже працюють на повну потужність.

Також він розповів, що під час другого Міжнародного Саміту міст і регіонів КОВА оголосила про офіційний старт важливого проєкту – онлайн-платформи, на якій представники українського та американського бізнесу, компанії та виробництва  співпрацюватимуть,  продаватимуть свої продукти та послуги.

“Це онлайн платформа взаємодії бізнесу Київщини та штату Вашингтон. Про її створення ми домовилися під час мого візиту до США із губернатором штату Вашингтон Джеєм Інслі. Домовленості реалізуємо оперативно. Ми вже почали наповнювати портал інформацією про підприємства Київщини. Наступний крок – наповнення аналогічною інформацією нашими друзями зі штату Вашингтон. Згодом розширимо функціонал порталу», – наголосив начальник КОВА.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що до Бородянки завітали делегації з різних країн, щоб ознайомитися із ситуацією у громаді та обговорити перспективи співпраці.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору