Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Президентка Словаччини відвідала Мощун

Президентка Словаччини Зузана Чапутова здійснила третій за час великої війни візит на Київщину.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з посиланням на повідомлення  на Facebook-сторінці голови Київської ОВА Руслана Кравченка.

Зазначається, що наслідки вторгнення рф в Україну, і, зокрема, у Бучанський район пані Президентка бачила на власні очі. Адже раніше вона побувала у Бучі, Ірпені та Бородянці.

“Сьогодні відвідали Мощун. Це ще один населений пункт, який зазнав значних руйнувань внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів”, – йдеться у повідомленні.

Зузана Чапутова вшанувала пам’ять загиблих оборонців Мощуна, завдяки  сміливості та героїзму яких вдалося зупинити наступ російських військових на Київ. Їм встановлено меморіал «Янголи Перемоги», біля якого побувала Президентка Словаччини.

“Від мешканців Київщини подякував пані Зузані за її послідовну позицію та підтримку України. В часи війни неоціненно мати справжніх друзів”, зауважив Руслан Кравченко.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що до Бородянки завітали делегації з різних країн, щоб ознайомитися із ситуацією у громаді та обговорити перспективи співпраці.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору