Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Староста Бабинців став бронзовим призером Чемпіонату Європи

Староста села Бабинці Андрій Купраш отримав бронзову медаль на Чемпіонаті Європи з футболу серед мерів.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що турнір відбувся проходив у німецькому Лейпцігу. У змаганнях взяли участь 16 команд. У складі української команди був Андрій Купраш.

“У груповому етапі українці здолали Словенію після зустрічі, що завершилася результатом 2:1, та Польщу з фінальним рахунком 1:0, а також зіграли внічию з Чехією при цифрах 3:3. У чвертьфіналі наші перемогли збірну Німеччини після основного часу з нічийним рахунком 1:1, втім виграли по пенальті з підсумковим рахунком 5:3”, – йдеться у повідомленні.

А в  півфіналі змагань українська команда поступилися чеській з кінцевим результатом 0:4. Але у боротьбі матчі за третє місце у Чемпіонаті українська команда розгромили збірну Хорватії з рахунком 4:2.

«Емоції словами не передати! Безмежно дякую всім, хто допомагав мені з підготовкою та підтримував. Така можливість трапляється лише раз у житті», – розповів Андрій Купраш.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що юні митці з Бучі перемогли у міжнародних конкурсах.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору