Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Буча приймала Кубок України з велотуризму

У Бучі відбулися відкриті змагання Київської області з велосипедного туризму «Меморіал пам’яті Андрія Куцевалова».

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що у турнірі взяли участь 85 юних велотуристів старшої і молодшої вікових груп із восьми областей України.

“Спортсмени змагалися на дистанціях «Велокрос», «Тріал», «Фігурне водіння велосипеду» та «Смуга перешкод». Головною суддівською колегією керував Юрій Власенко – спортивний суддя Національної категорії”, – йдеться у повідомленні.

За підсумками змагань визначено переможців. Так, у старшій групі переможцями стали команди Вінниччини, Сумщини та Львівщини. У молодшій групі перемогли команди Вінницької, Харківської та Сумської областей.

“Привітали молодь з успіхом та побажали майбутніх перемог в.о. директора Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства та туризму учнівської молоді Наталія Савченко та завідувачка відділу спортивного туризму та краєзнавства Центру творчості дітей та юнацтва Київщини Ірина Личак”, – зауважили у міськраді.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що староста Бабинців став бронзовим призером Чемпіонату Європи.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору