Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Бучанська художниця презентувала нову книгу

У Бучі відбулась презентація дитячої книжки «Пригода на городі», яку представила місцева художниця й ілюстраторка видання Наталія Гмиря.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що презентація відбулася у Публічній бібліотеці Бучі.

На творчу подію зібралися чимало гостей. Це учні Наталії Гмирі, її друзі, рідні, представники мистецької спільноти Бучі, медійники,  а також військові і волонтери.

В основу книги “Пригода на городі” ліг віршований твір українського поета Василя Моруги.  А  Наталія Гмиря своїми яскравими барвистими малюнками проілюструвала твір.

“Окрім нової книжки, на заході були представлені й інші роботи художниці – розмальовані гільзи від боєприпасів, тризуби, свічки та картини в українському стилі” – йдеться у повідомленні.

«Ми пишаємося нашими талановитими людьми та всіляко підтримуємо розвиток мистецтва. Презентація нової книги пані Наталії – це визначна подія. Щиро бажаю їй натхнення та невичерпного потенціалу, аби ми гідно представляти Бучанську громаду не тільки в Україні, а й за її межами», – зауважила заступниця Бучанського міського голови Аліна Саранюк.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що вихованці гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Сяйво» Бучанського центру позашкільної роботи ім. А. Куцевалова взяли участь у престижних змаганнях міжнародного рівня.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору