Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Вибух гранати на Київщині: замах на життя поліцейського

Внаслідок вибуху гранати у Броварах постраждали і правоохоронець, і зловмисник.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на поліцію Київщини.

Зазначається, що внаслідок вибуху гранати 37-річний поліцейський був поранений в обидві ноги та ліву руку. Загрози  життю і здоровʼю поліцейського немає.

Травми отримав і  37-річний правопорушник – це поранення у  ліву ногу та обидві руки.

Тож поки що і поліцейський, і правопорушник перебувають у медичному закладі, де їм лікарі  надають допомогу.

“Крім того відомо, що правопорушник вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та зберігання наркотичних засобів та на момент вчинення злочину перебував в розшуку. Слідчі вже повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочинів передбачених ч. 1 ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) ККУ та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці пояснюють, що за  замах на життя поліцейського зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Києві поліцейські затримали двох чоловіків, які погрожували відвідувачам автозаправки пістолетом і ножем.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору