Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Криптомонета  ICP відкриває доступ до мережі Internet Computer

Серед перспективних криптопроєктів цікавою є екосистема Internet Computer, яка формує децентралізований інтернет, де розробники можуть розгортати додатки dApps, веб-сайти та інші інтернет-сервіси. Доступ до системи дає монета ICP .

Інформатор БІГ дізнався, що монета ІСР (Internet Computer Protocol) є не лише частиною системи Internet Computer, а й додатково – точкою доступу до технологічної мережі, на відміну від Біткоїна в доларах, котрий не має власної мережі, та вільно обертається в цифровому просторі.

Монета ICP як цифровий актив, зокрема, застосовується для таких операцій:

  • оплати обчислювальних ресурсів:  токен ICP можна використати для оплати обчислювальних ресурсів у мережі Internet Computer. Розробники ICP конвертується у спеціальні обчислювальні одиниці, кі потрібні для роботи смарт-контрактів та зберігання даних.
  • участі  в управлінні мережею: власники ICP монет мають можливість створювати «нейрони» – таку назву мають  об’єкти, які блокують токени для участі в децентралізованому управлінні мережею, і через які власники ICP Token можуть голосувати за пропозиції та впливати на розвиток Internet Computer.
  • стейкінгу та винагород: стейкінг ICP передбачає блокування токенів у «нейронах». Це дає можливість власникам отримувати винагороди за участь в управлінні та активність у голосуваннях, що уможливлює  забезпечення безпеки та стабільності у мережі Internet Computer.
  • розробки та підтримки екосистеми Internet Computer: Internet Computer Coin розробники використовують для створення децентралізованих додатків та веб-сайтів на платформі Internet Computer. Це формує екосистему для стимулювання інновацій та підтримки розвитку мережі.

Мережа Internet Computer має свої особливості.

Передовсім, криптовалюта ІСР відкриває доступ до мережі, яка розробляє та формує децентралізований інтернет. Зазначимо, що Internet Computer пропонує високий рівень масштабованості та продуктивності, а це дає можливість створювати складні та інтерактивні додатки, які є конкурентами традиційних веб-сайтів.

«Щоб досягти таких показників, як курс Біткоїну, необхідно спровокувати попит на технологію, оскільки її можливості це дозволяють. Мережа побудована з урахуванням безпеки та надійності, забезпечуючи децентралізований характер, який знижує ризики збоїв і зловмисних дій. Додаткова характеристика та особливість – Internet Computer прагне забезпечити взаємодію з іншими блокчейнами та системами. Це відкриває можливості для створення інтегрованих додатків та обміну активами між різними платформами. Така функціональна можливість додатково впливає на курс ІСР», – зауважується у повідомленні пресслужби компанії.

Перспективність цього стартапу в тому, що впроваджена технологія має на меті стати платформою для подальших інновацій. Для цього розробникам надають інструменти та ресурси для створення нових додатків та сервісів, що сприяють розвитку екосистеми.

«На прикладі ВТС підтримка проєкту та зацікавленість в ньому дозволили курсу Bitcoin зрости до поточного стану. Перед інвестуванням проведіть оцінку стартапу та детальний аналіз зовнішнього середовища: тренди, тенденції, реакції попиту, курс Біткоїну як показник стану цифрового сектору», – розповідають у пресслужбі.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що офіційний чат-бот Головного сервісного центру МВС розширює свої функції.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору