Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

З початку року на Київщині зареєструвалось майже 8,5 тис нових суб’єктів господарювання

З початку року на Київщині до бюджетів усіх рівнів сплачено майже 11 млрд грн податків і зборів, це на 32,2 % більше, ніж за відповідний період минулого року.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на допис голови КОВА.

«Стійкістю наших підприємців захоплюється весь світ. І моє завдання максимально допомагати тим, хто сьогодні відстоює інтереси країни, допомагає нашим військовим, реалізує соціально важливі проєкти. Про можливості нашого бізнесу має знати весь світ. Тому запроваджуємо нові інструменти для підтримки підприємців Київщини», – йдеться у дописі.

Зазначається, що департаментом комерцій Штату Вашингтон запустили онлайн платформу взаємодії бізнесу для двох регіонів. На платформі легко знайти партнерів та встановити з ними зв’язок, ознайомитися з індустріями та обмінятися досвідом. 

Крім того, додатково планують відшкодовувати частину відсотків в рамках Державної програми “Доступні кредити 5-7-9%”. І вже з початку року компенсацію отримали 152 суб’єкти малого та середнього бізнесу на суму майже 6,7 млн грн.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 17 травня Кабінет Міністрів ухвалив рішення про виділення більш ніж 1,5 млрд гривень для відбудови Трипільської ТЕС на Київщині та Зміївської ТЕС на Харківщині.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору