Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Відключення електрики 21 травня: що відомо

Завтра, 21 травня, графіки погодинних відключень електроенергії діятимуть з 00:00 упродовж доби по всій території України.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з посиланням на Укренерго.

Зазначається, що графіки встановлюються для промислових та побутових споживачів і можуть бути застосовані за перевищення визначених обсягів лімітів споживання. Ці ліміти  Диспетчерський центр «Укренерго» вже довів до кожного обленерго.

“Інформацію, коли саме будуть застосовані відключення у вашому регіоні, можна дізнатись в кабінеті споживача, на офіційних сайтах обленерго, а також на їхніх сторінках у соцмережах”, – йдеться у повідомленні.

Жителі Київської області можуть дізнатися про відключення у тому чи іншому населеному пункті на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Головною причиною застосування заходів обмеження називають наслідки ракетних ударів ворога по українських електростанціях, які через значні пошкодження не можуть виробляти належну кількість стільки ж електроенергії.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 20 травня у Київській області знову плануються відключення електроенергії

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору