Коломия До сайту

На Фабрику-кухню у Бучі завітала делегація Швейцарсько-українського проєкту DECIDE

Для обміну досвідом на Фабрику-кухню “ГотуЇмо” у Бучі завітала делегація Швейцарсько-українського проєкту DECIDE на чолі з менеджеркою проєкту.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з покликанням на пресслужбу Бучанської міськради.

Керівники громад з Івано-Франківської, Одеської, Полтавської, Чернігівської, Луганської областей та очільники відділів освіти мали нагоду ознайомитися з виробництвом, логістикою та впровадженням здорового харчування у закладах освіти Бучанської громади. Окрім того, гостям провели екскурсію фабрикою-кухнею, продемонструвавши всі етапи процесу – від зберігання сировини до пакування готових обідів і подальшої логістики до освітніх закладів.

У рамках візиту гості також завітали у Синяківський хіміко-технологічний ліцей, де скуштували обіди, приготовані на фабриці-кухні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на сьогодні фабрика-кухня в Бучі забезпечує харчуванням учнів і дошкільнят 30 освітніх закладів трьох навколишніх громад, гроші на яку пожертвував The Howard G. Buffett Foundation.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко